Home
wat doen wij
wat doen wij ook
wat doen wij ook nog
wat doen we nog meer
Vuurwerk
Dickens acts
Groene Kerst
Kinder queesten
Privé feesten
"On Wheelz"
Meet the Carnies
Wie zijn we
Waar komen we
Waar waren we
wetenswaardigheden
Koningin Bifi de 1e
Lijflied
Fotoalbum
Fotoalbum 2
Fotoalbum 3
Slideshow
Merchandise
Contactformulier
onze favorieten
Filmpjes

Ook voor 2017 zit er weer een hoop in de pijplijn. Hou deze pagina gewoon goed in de gaten.


Waar we al geweest zijn, staat onder 'Waar waren we?' Tot ziens op weer een ander festival of feestje!

27 april, Koningsdag, zijn we in Winschoten. Mutti en Zooi nemen de ruilkar mee naar de braderie in het centrum. Eens kijken of ze wat kunnen ruilen....troep genoeg!

20 en 21 mei zijn we met een hele grote groene groep aanwezig op de Ambassadeursdagen van Stichting Opkikker, in dierenpark Amersfoort.

15, 16, 17 en 18 juni zijn we met Coco, Zooi, Mutti, Fladder, Prullaria, Brand en alias Slikkidoor op het Eigenwijsfestival in Vierhouten www.eigenwijsfestival.nl

Zondag 2 juli zijn Bosbes, Zooi en Mutti op het 35ste Leeffestival in Wageningen. Deze keer zullen ze een verzorgingskar voor elfjes met zich meenemen "Drôme lekker door". Thema is deze keer Drômeland....daar kunnen we wel wat mee!
www.leeffestival.nlWat is Kunafest zonder Greenthingz? een stuk minder kleurrijk!  Op 28, 29 en 30 juli wordt het weer een feestje in de bossen van Lheebroek!
Vanuit Greenthingz zullen er weer een hoop acts het levenslicht zien, nieuwe en oude acts. Natuurlijk is er ook weer de kidsquest voor kinderen tot 12 jaar, het zwaardvechten en boogschieten... en natuurlijk zal het groen ook niet ontbreken. www.taibushkunafestival.nl


En Castlefest zonder Garbage Goblins? Niet echt Castlefest :-) Dit jaar zullen we met een groep van 11 goblins ons best doen om het festival vrij te houden van zwerfvuil.....en dat doen we al vanaf de eerste Castlefest!
En Zooi en Mutti zullen er weer zijn met de ruilkar, dus neem leuke, vreemde, vreselijke ruilwaar mee....wie weet maak je de ruil van je leven!
4, 5 en 6 augustus in Lisse!
www.castlefest.nl

10 t/m 13 augustus zijn Nartoc en Brand op het Greenspirit Festival in Zeewolde.
www.greenspiritfestival.nl
Greenthingz | info@greenthingz.nl